De kleine lettertjes

Privacy verklaring

Als Campergenot vinden we het belangrijk om vertrouwelijk en voorzichtig om te gaan met uw persoonsgegevens. Dit betekent bijvoorbeeld dat we niet meer verzamelen dan nodig is, open zijn over welke persoonsgegevens we verzamelen, waarom we dit doen en alles zo goed als mogelijk proberen te beveiligen. In deze Privacy Policy beschrijven we deze verschillende onderdelen zodat u ook op de hoogte bent!

Contact

Is het antwoord op uw vraag niet te vinden in onze Privacy Policy? Of heeft u simpelweg geen tijd (of zin) om deze door te nemen? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon direct contact opnemen met ons aanspreekpunt voor dit soort zaken:

Bezoekadres Campergenot (wel graag even van tevoren doorgeven):

Bosseweg 1

4444 RP ‘s-Heer Abtskerke

Mail: info@campergenot.nl

Telefoon: 06 23 10 54 65

Persoonsgegevens

Wanneer u een reservering bij ons plaatst vragen we om verschillende persoonsgegevens. Dit doen we allereerst om uw reservering zo soepel mogelijk te laten verlopen en om met u in contact te kunnen komen. Daarnaast is onze financiële administratie verplicht om aan de belastingwetgeving te voldoen.

Dit betekent ook dat we verplicht zijn om deze persoonsgegevens tot 7 jaar te bewaren. Bij Campergenot bewaren we informatie over bestellingen (inclusief persoonsgegevens) ook daarna. Vindt u dit niet prettig en wilt u dit niet? Laat het ons weten! Dan verwijderen we uw persoonsgegevens na de verplichte bewaartijd van 7 jaar.

Welke persoonsgegevens verzamelen en bewaren wij van u?

–  Voor- en achternaam
–  Adresgegevens
–  Telefoonnummer(s)
–  Rijbewijsnummers
–  Paspoortnummers
–  Mailadres(sen)
–  Geslacht

Deze persoonsgegevens houden we graag volledig, correct en up-to-date in ons klantensysteem. Wijzigingen of aanvullingen worden dan ook direct doorgevoerd wanneer ze bij ons bekend zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw gegevens in te zien (graag wel even op afspraak), te wijzigen, aan te vullen of te laten wissen na de verplichte bewaartermijnen. Heeft u het vermoeden dat we onterecht of onjuiste persoonsgegevens verwerken? Laat uw bezwaren dan weten via info@campergenot.nl. We stoppen dan met het verwerken, totdat we hebben laten zien dat het op een correcte manier gebeurt en met de juiste gegevens. Heeft u andere vragen, opmerkingen of wil u dat we uw gegevens naar een derde partij sturen? We horen het graag!

Tot slot, uw persoonsgegevens worden nooit zomaar gedeeld met derden. Wanneer dit wel gebeurt, zorgen we er voor dat deze partij zich aan dezelfde afspraken houdt als wij doen. Daarnaast worden de gegevens niet gebruikt voor automatische besluitvorming (ook wel profiling genoemd) of andere doelen dan waarvoor ze door u gegeven zijn.

Nieuwsbrief

Het kan voorkomen dat we een nieuwsbrief via de mail versturen met bijvoorbeeld nieuwe campers en/of nieuwe verhuur mogelijkheden, aanbiedingen, informatie en inspiratie. We sturen deze alleen wanneer u daar expliciet toestemming voor gegeven heeft. Afmelden kan altijd, via de nieuwsbrief zelf of via info@campergenot.nl. 

Beveiliging

Bij Campergenot, en bij de partijen waar we mee samenwerken, doen we er alles aan om uw persoonsgegevens veilig te bewaren. Wanneer er een datalek plaatsvindt en de kans op imagoschade groot is, zullen we u hierover direct informeren. Ontdekt u een onveilige situatie bij ons of een datalek van persoonsgegevens die wij verwerken? Laat het ons dan direct weten!

Minderjarig

Ben je jonger dan 16 jaar en wil je zaken met ons doen? Vraag dan eerst even schriftelijke toestemming aan je ouder en/of verzorger zodat we zeker weten dat we jouw persoonsgegevens mogen verwerken. Dankjewel!

Binnen de EU

Binnen de Europese Unie is het beschermen van persoonsgegevens goed geregeld. Daarbuiten niet altijd. Ter geruststelling: wij slaan uw persoonsgegevens niet op buiten de EU en geven het ook niet door aan partijen die buiten de EU gevestigd zijn.

Klachten

Bij Campergenot doen we er alles aan om uw persoonsgegevens op de juiste manier te verwerken. Toch kan het zijn dat u hier niet (helemaal) tevreden over bent. Laat u het ons weten? Dan kunnen we dit aanpassen! Daarnaast is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens, de toezichthouder op het gebied van privacybescherming.

Wijzigingen Privacy Policy

Wetten kunnen veranderen of aangepast worden. Ook de manier waarop en welke persoonsgegevens we verwerken kan veranderen. Dit betekent dat deze Privacy Policy ook gewijzigd kan worden. We raden daarom aan om regelmatig te controleren of wij uw persoonsgegevens nog verwerken op een manier die u prettig vindt.