Wij zijn Ineke & Christa Mol

Leuk met u kennis te maken!

Wij zijn in 2017 gestart met het verhuren van campers. In 2015 hebben we in Noorwegen een camper gehuurd en daar rondgetrokken, dit was het begin van onze onderneming! Wij vonden het zo heerlijk en ontspannen om met een compleet huisje op wielen onderweg te zijn dat het toen is gaan kriebelen. Als moeder en dochter vullen we elkaar goed aan en zijn we een goed team.

Lees verder

Het begin

De liefde voor rondreizen op 4 wielen

We hebben beide een liefde gekregen voor het luxe kamperen. We gaan er daarom ook graag op uit om te genieten van de natuur en de vrijheid die een camper biedt. Het vrije leven, natuur en het buiten zijn hoort ook helemaal bij ons. We wonen namelijk in een polder omgeving en genieten daar van de mooie uitzichten en prachtige zonsondergang.

Waarom een camper huren

Een camper geeft je vrijheid midden in de natuur

Wij zijn begonnen met het verhuren van campers omdat we mensen graag kennis willen laten maken met de natuur en het kamperen. Voor veel mensen is het slapen in een tent een schrikbeeld. Wij proberen op deze manier kamperen laagdrempeliger te maken, met ontzettend veel luxe. Zo kan het doembeeld van ‘creperen’ de prullenbak in en ontstaat er een hele andere beleving van kamperen. Zo spreken we een veel grotere groep mensen aan en kunnen we hen laten genieten van het buitenleven en de natuur. Een camper biedt een hele andere beleving dan een stacaravan of chalet. Dankzij een camper kunt u eenvoudig naar rustige campings afreizen waar geen stacaravans of chalets zijn. Of regelmatig naar een andere staplek reizen om zo meer van de wereld te zien.

Reserveren

Pluspunten

Campergenot in het kort

Rijkelijk gevuld

Bijzonder luxe uitgevoerde campers voor de verhuur

Om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten bieden we bijzondere luxe campers aan. De campers zijn geschikt voor 5 personen en bieden dus veel ruimte. Zeker als u met z’n tweeën op pad gaat. De rijervaring alleen al is geweldig met de Airco, Cruise Control, achteruitkijkcamera, automatische versnellingsbak, elektrisch verstelbare spiegels en lederen bekleding. Verder beschikt de camper over een boiler, vaste badkamer, 3-pits gasstel, afsluitbaar slaapgedeelte, luifel en fietsendrager. We hebben de camper ook voorzien van een uitgebreide inventaris zodat u niet aan een schaar of comfort tuinstoelen hoeft te denken.

Daarnaast doen wij er alles aan om u optimaal te laten genieten van uw vakantie en bieden daarom een uitgebreide service aan. Zo bieden we u vele extra opties aan zoals een pakket bad-, bed-, keukenlinnen, grondzeil, babybedje en schoonmaak van het interieur en exterieur. Zo weet u zeker dat als u de camper ophaalt deze schoon en fris is. Mede daarom kiezen wij ervoor om de camper huisdier- en rookvrij te houden.

Wanneer u de camper bij ons ophaalt kunt u kosteloos uw auto op ons terrein achterlaten. Komt u terug met de camper? Dan rijdt u zo weer in uw eigen auto naar huis!

De belangrijkste functies

Airco
Cruise Control
Achteruitkijk camera
Automatische versnellingsbak
Elektrisch verstelbare spiegels
Lederen bekleding
3-pits gasstel
Afsluitbaar slaapgedeelte
Fietsendrager

Inventaris bekijken

Wel zo prettig

Zo start je met een gerust hart je vakantie

Voordat u een camper bij ons huurt ontmoeten we u graag persoonlijk om kennis te maken en u alles te vertellen over de camper. U krijgt dan of evt. op een later tijdstip een uitgebreide instructie over alle onderdelen van de camper. Zo zetten we samen de luifel op en laten we zien hoe het bedieningsdisplay functioneert. U kunt dan ook een korte proefrit maken. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie!

Alvast een fijne vakantie toegewenst!
Ineke en Christa Mol

Uitgebreide uitrusting
Automatische transmissie
Volledig sluitende tussenwand
Uitgevoerd met achteruitrijcamera

Wilt u meer informatie over onze campers of service?

Van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur