nieuwe camper huren

Nieuwe camper

Huur een nieuwe camper in Zeeland!

Wanneer je een nieuwe camper wil huren, kun je hiervoor uitstekend terecht bij Campergenot in ’s-Heer Abtskerke in Zeeland. Wij verhuren prachtige, luxe en comfortabele campers die in een nieuwstaat verkeren, zodat je zorgeloos op vakantie gaat. De ruime campers bieden plaats voor 5 personen en beschikken daarnaast over voldoende opbergruimte. Ook houden we rekening met de privacy, zo zijn er verschuifbare tussenwanden geplaatst in onze campers. Wil jij dus een nieuwe camper huren? Bij Campergenot ben je aan het goede adres!

Reserveer jouw nieuwe camper online of maak een afspraak

Wil je een nieuwe camper huren bij Campergenot in Zeeland?
Reserveer dan direct online

Reserveren

Of neem contact met ons op door te bellen naar

+31 (0)6 23 10 54 65
huren nieuwe camper

De voordelen van een nieuwe camper huren bij Campergenot in Zeeland

Het huren van een nieuwe camper in Zeeland kan heel gemakkelijk bij Campergenot. Wij staan bekend om onze persoonlijke service, duidelijke afspraken en eerlijke prijzen. Bovendien bieden we hulp bij het afsluiten van een verzekering en kun je rekenen op pechhulp onderweg. Dit maakt het reserveren van een camper voor een zorgeloze vakantie alleen maar eenvoudiger. Ook bieden we je de mogelijkheid om gedurende je vakantie jouw auto gratis te parkeren op ons terrein. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw campervakantie!

Reserveer jouw camper online of maak een afspraak

Wil je een zo goed als nieuwe camper huren bij Campergenot in Zeeland? Reserveer dan direct online of neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6 23 10 54 65.

Reserveren
Uitgebreide uitrusting
Automatische transmissie
Ruime garage
Uitgevoerd met achteruitrijcamera

Op reis!

Ben je klaar om op avontuur te gaan?