Huren

Een nieuwe camper huren in Zeeland

Wanneer u een nieuwe camper wilt huren, kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Campergenot in ’s-Heer Abtskerke in Zeeland. Wij verhuren prachtige en comfortabele campers die in nieuwstaat verkeren, zodat u zorgeloos op vakantie kunt gaan. De ruime campers bieden plaats voor 5 personen en beschikken daarnaast over voldoende opbergruimte. Ook aan privacy is gedacht, door verschuifbare tussenwanden te plaatsen in de camper.

Heel eenvoudig een nieuwe camper huren in Zeeland

Het huren van een nieuwe camper in Zeeland kan heel gemakkelijk bij Campergenot. Wij staan bekend om onze persoonlijke service, duidelijke afspraken en eerlijke prijzen. Bovendien bieden we hulp bij het afsluiten van een verzekering en kunt u rekenen op pechhulp onderweg. Dit maakt het reserveren van een camper voor een zorgeloze vakantie alleen maar eenvoudiger. Ook bieden we u de mogelijkheid om gedurende uw vakantie uw auto gratis te parkeren op ons terrein. We zorgen er graag voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens uw vakantie en dat u zich enkel bezighoudt met genieten!

Reserveer uw camper online of maak een afspraak

Wilt u een zo goed als nieuwe camper huren bij Campergenot in Zeeland? Reserveer dan direct online of neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6 23 10 54 65

Reserveer uw camper online of maak een afspraak

Wilt u een camper huren bij Campergenot in Zeeland?
Reserveer dan direct online

Reserveren

Of neem contact met ons op door te bellen naar

+31 (0)6 23 10 54 65