Huren

Luxe camperverhuur in Zeeland

Wanneer u graag een luxe camper wilt huren, kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Campergenot in ‘s -Heer Abtskerke in Zeeland. Bij ons kunt u namelijk een luxe camper huren, waarmee u zonder zorgen op vakantie gaat in Zeeland of elders. Uiteraard is het ook mogelijk om het buitenland in te trekken met een van onze campers. We beschikken over Elnagh T-Loft 530-campers die volledig zijn uitgerust en ingericht. Bovendien bevatten de campers volop bergruimte en verschuifbare tussenwanden. Door een camper te huren bij onze camperverhuur in Zeeland ervaart u dus gegarandeerd ultieme luxe en privacy tijdens uw vakantie.

Luxe camperverhuur met uitgebreide service in Zeeland

Elke camper die u bij ons in Zeeland kunt huren, is voorzien van luxe eigenschappen. Zo beschikt elke camper over een automatische schakelbak en zijn de campers allemaal voorzien van een achteruitrijcamera. Daarnaast bieden we u een complete service aan, van vertrek tot terugkomst. De campers bevatten standaard een complete inventaris, zodat u geen extra inkopen hoeft te doen voordat u op vakantie gaat. Dat is natuurlijk wel zo handig. Bovendien bieden wij u onder andere verzekeringen en pechhulp voor onderweg aan. Met name onze persoonlijke aandacht, duidelijke communicatie en kindvriendelijke inrichting vallen in goede aarde bij eerdere huurders.

Reserveer uw camper online

Wilt u graag een camper huren bij onze luxe camperverhuurbedrijf in Zeeland? Reserveer uw camper online of bel ons om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Neem bij vragen over onze luxe camperverhuur in Zeeland gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6 23 10 54 65.

Reserveer uw camper online of maak een afspraak

Wilt u een camper huren bij Campergenot in Zeeland?
Reserveer dan direct online

Reserveren

Of neem contact met ons op door te bellen naar

+31 (0)6 23 10 54 65