Luxe campers

Luxe camper huren in Zeeland

Wanneer je graag een luxe camper wilt huren, kun je hiervoor uitstekend terecht bij Campergenot in ‘s -Heer Abtskerke in Zeeland. Bij ons kun je namelijk een luxe camper huren, waarmee je zonder zorgen op vakantie gaat. Uiteraard is het ook mogelijk om het buitenland in te trekken met één van onze campers. We beschikken over Elnagh T-Loft 530-campers die volledig zijn uitgerust en ingericht voor tot wel vijf personen. Bovendien bevatten de campers volop bergruimte en verschuifbare tussenwanden. Door een luxe camper te huren bij Campergenot in Zeeland ervaar je dus gegarandeerd ultieme luxe en privacy tijdens jouw vakantie!

Reserveer jouw luxe camper online of maak een afspraak

Wil je een luxe camper huren bij Campergenot in Zeeland?
Reserveer dan direct online

Reserveren

Of neem contact met ons op door te bellen naar

+31 (0)6 23 10 54 65
huren luxe camper

Luxe camper huren met uitgebreide service in Zeeland

De campers van Campergenot zijn voorzien van luxe eigenschappen. Zo beschikt elke camper over een automatische schakelbak en zijn de campers allemaal voorzien van een achteruitrijcamera. Daarnaast bieden we je een complete service aan, van vertrek tot terugkomst. De campers bevatten standaard een complete inventaris, zodat je geen extra inkopen hoeft te doen voordat je op vakantie gaat. In de campers zijn vier bedden te vinden, maar één zitplaats is om te bouwen tot slaapplaats waardoor er vijf personen mee kunnen. Dat is natuurlijk wel zo handig. Wij vinden persoonlijke aandacht, kindvriendelijkheid en duidelijke communicatie erg belangrijk. Dit heeft al veel tevreden huurders een onvergetelijke vakantie opgeleverd!

Uitgebreide uitrusting
Automatische transmissie
Ruime garage
Uitgevoerd met achteruitrijcamera

Reserveer jouw camper online

Wil je graag een luxe camper huren bij ons camperverhuurbedrijf in Zeeland? Reserveer jouw luxe camper online of bel ons om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze. Neem bij vragen over onze luxe camperverhuur in Zeeland gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6 23 10 54 65.

Reserveren
luxe camper te huur

Op reis!

Ben je klaar om op avontuur te gaan?