grote camper huren

Huren

Grote camper huren in Zeeland?

Wil je graag een grote camper huren, zodat je met het hele gezin op pad kunt gaan in Nederland of het buitenland? Huur dan een camper bij Campergenot, wij zijn te vinden in ’s-Heer Abtskerke te Zeeland, vlakbij Goes. Wij beschikken over de luxe Elnagh T-Loft 530 campers, die van alle gemakken voorzien zijn. Deze grote 4-persoonscampers zijn om te bouwen tot 5-persoonscampers en zijn ruim ingericht. Ga op reis in onze comfortabele, grote campers en geniet van jouw welverdiende vakantie!

Reserveer jouw grote camper online of maak een afspraak

Wil je een grote camper huren bij Campergenot in Zeeland?
Reserveer dan direct online

Reserveren

Of neem contact met ons op door te bellen naar

+31 (0)6 23 10 54 65
camper groot huren

Kies voor service en comfort!

Kies ervoor om onze grote 5-persoonscamper te huren en ga comfortabel op pad, dankzij de 160 pk sterke motor en de meerdere rijveiligheidssystemen. Bovendien bevatten onze campers een automatische schakelbak, cruise-control, achteruitrijcamera, elektrische ramen en ingebouwde airco in de cabine. Er is volop bergruimte, waardoor je alles mee kunt nemen wat je wenst. Je hoeft zelf geen kampeerspullen aan te schaffen wanneer je een grote camper van ons gaat huren. Wij voorzien de campers namelijk van een volledige inventaris. Bovendien bieden we je de beste verzekeringen en pechhulp voor onderweg. Dankzij onze persoonlijke service, duidelijke afspraken en eerlijke prijzen hebben we al vele huurders een fantastische en zorgeloze vakantie bezorgd.

Uitgebreide uitrusting
Automatische transmissie
Ruime garage
Uitgevoerd met achteruitrijcamera

Reserveer jouw camper online of maak een afspraak

Ben jij op zoek naar een grote camper? Zoek dan niet verder en boek je grote camper bij Campergenot in Zeeland! Reserveer direct online of neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6 23 10 54 65.

Reserveren
huren camper groot

Op reis!

Ben je klaar om op avontuur te gaan?