Huren

U wilt graag en grote camper huren?

Wilt u graag een grote camper huren, zodat u met het hele gezin op pad kunt gaan in Nederland of het buitenland? Dan kunt u best een camper huren via onze zaak in ’s-Heer Abtskerke te Zeeland, vlak bij Middelburg. Wij beschikken namelijk over de luxe Elnagh T-Loft 530 campers, die van alle gemakken voorzien zijn. Deze campers zijn geschikt voor wel vier tot vijf personen en bieden u al het comfort dat u nodig heeft om te genieten van een welverdiende vakantie.

Kies voor service en comfort door een grote camper bij ons te huren

Kies ervoor om onze grote 4- tot 5-persoons camper te huren en ga comfortabel op pad, dankzij de 160 pk sterke motor en de meerdere rij veiligheidssystemen. Bovendien bevatten onze campers een automatische schakelbak, cruise-control, achteruitrijcamera, elektrische ramen en ingebouwde airco in de cabine. Er is volop bergruimte, waardoor u alles mee kunt nemen wat u wenst. Echter hoeft u zelf geen kampeerspullen aan te schaffen wanneer u een grote camper van ons gaat huren. Wij voorzien de campers namelijk van een volledige inventaris. Bovendien bieden we u de beste verzekeringen en pechhulp voor onderweg. Dankzij onze persoonlijke service, duidelijke afspraken en eerlijke prijzen hebben we al vele huurders een fantastische en zorgeloze vakantie bezorgd.

Reserveer uw camper online of maak een afspraak

Wilt u een grote camper huren bij Campergenot in Zeeland? Reserveer dan direct online of neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6 23 10 54 65.

Reserveer uw camper online of maak een afspraak

Wilt u een camper huren bij Campergenot in Zeeland?
Reserveer dan direct online

Reserveren

Of neem contact met ons op door te bellen naar

+31 (0)6 23 10 54 65