Campergenot heeft op dit moment geen camper te koop!

Kopen of huren

Een camper kopen: dé beste deals in Zeeland!

De catalogusprijs van deze campers is voor veel mensen normaal gesproken te hoog, daarom bieden wij u in Zeeland een uitstekende gelegenheid om een camper te koop met een prijsreductie van liefst €12.000,-! Door het kopen van deze zeer jonge camper, kunt u jaren vooruit en genieten van veel mooie vakanties in Zeeland of het buitenland met uw kampeerauto.

Bekijk de specificaties

De mogelijkheden

Een camper kopen in nieuwstaat voor een scherpe prijs in Zeeland? Dat kan!

Het kopen van onze kampeerauto Elnagh T-Loft 530 in Zeeland is een geweldige deal voor iedere camperbezitter in de dop! Maar weinig campers staan in Zeeland te koop na twee jaar op de weg te zijn geweest, zeker niet met een bescheiden kilometerstand van 68.000 op de teller. Als ombouw van een Fiat Ducato X250 heeft deze tweedehands camper flink wat kracht onder de motorkap. Met vijf zitplaatsen en slaapplaatsen is de T-Loft 530 een ruim vakantieverblijf op wielen. Deze campers zijn te koop in Zeeland. Vele extra’s waaronder elektrische ramen en buitenspiegels, cruisecontrol en buiten rijveiligheidssystemen. Comfort haalt u uit de airco in de cabine, luifel en fietsendrager. Kortom: door een kampeerauto te kopen bij onze zaak in Zeeland, kunt u zorgeloos op pad!

Kijken en kopen

Besluit je om een camper te kopen in Zeeland?

Van onze T-Loft 530 heeft u nog vele jaren vakantieplezier. Dus een camper met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u een bezichtiging inplannen? U bent welkom bij ons in ‘s-Heer Abtskerke, Zeeland.

Contact opnemen