Campergenot heeft een camper te koop!

Kopen

Te koop: Elnagh T-Loft 530 camper

Op pad in je eigen camper?  Campergenot helpt je hierbij graag. We hebben momenteel een gebruikte T-Loft 530 te koop. Dit zijn de belangrijkste specificaties:

  • Kilometerstand: 65.000 km
  • Bouwjaar: 2021
  • Nieuwe APK bij aflevering
  • Prijs:  € 72.995,-
Uitgebreide specificaties
camper kopen

De mogelijkheden

Een camper kopen in nieuwe staat voor een scherpe prijs in Zeeland? Dat kan!

Dit is een unieke kans om een jong gebruikte camper te kopen in Zeeland! Er zijn maar weinig campers in Zeeland die te koop na slechts twee jaar op de weg te zijn geweest, zeker niet met een bescheiden kilometerstand van 65.000 op de teller. Wij hebben deze camper twee seizoenen verhuurd (altijd rookvrij & huisdiervrij). Als ombouw van een Fiat Ducato X250 heeft deze luxe tweedehands camper flink wat kracht onder de motorkap. Met vijf zitplaatsen en slaapplaatsen is de T-Loft 530 een ruim vakantieverblijf op wielen. Deze camper is te bekijken op afspraak in ‘s-Heer Abtskerke, Zeeland. De camper is voorzien van vele extra’s waaronder elektrische ramen en buitenspiegels, cruise control en buiten rijveiligheidssystemen. Comfort haal je uit de airco in de cabine, luifel en fietsendrager. De camper biedt de mogelijkheid om te genieten van luxe kamperen én de mogelijkheid om de wereld te ontdekken!

tweedehandse camper kopen
camper kopen zeeland

De camper bekijken?

Maak een afspraak om de camper te komen bekijken

Van onze T-Loft 530 heb je nog vele jaren vakantieplezier. Een camper met een goede prijs-kwaliteitverhouding! Wil je een bezichtiging inplannen? Je bent welkom bij ons in ‘s-Heer Abtskerke, Zeeland.

Contact opnemen