Start jouw reis

Huur uw camper en ga op pad in Zeeland

Huur nu een camper bij ons in Zeeland en beleef een fijne kampeervakantie! De huurperiode gaat in op vrijdagmiddag om 15.30 uur. Alle kampeerwagens moeten na afloop van de huur om vrijdag voor 10.30 uur op ons terrein te ‘s-Heer Abtskerke, nabij Goes in Zeeland, terug zijn.

Reserveren

Specificaties

Slaapplaatsen: 5
Zitplaatsen: 5
Afmetingen: L7.41 x B2.35 x H2.95m
Uitvoering: Fiat Ducato X250
Rijklaar gewicht: 3083 kg
Laadvermogen: 417 kg
Totaal toegelaten gewicht: 3500 kg
Airco cabine: Ja
Cruise Control: Ja
Airbags: Ja
Bekijk inventaris

Extra opties

Bedlinnen € 10,00 p.p.
Badlinnen € 7,50 p.p.
Keukenlinnen € 5,00
Pop-up reisbedje € 5,00
Vrije kilometers 1500 km
Extra kilometers € 0,20 per km
Schoonmaak € 65,00 *
Waarborgsom € 1000,00
Eigen Risico € 1000,00

* Verplichte kosten

Bekijk de beschikbaarheid

Vanaf € 879,00 per week

Bekijk de kalender

Reserveer direct een van onze campers

"Ons doel is om u optimaal te laten genieten van een buiten vakantie met comfort, zodat u écht camper genot ervaart"

— Christa & Ineke

Voorpret bij Campergenot

Komen jullie ook naar onze gezellige instructiedagen?

In maart/april zet Campergenot haar camperdeuren open! Onder het genot van een bakje thee of koffie worden jullie wegwijs gemaakt in onze mooie campers.

Van begin tot eind wordt alles haarfijn uitgelegd en natuurlijk kun je alle vragen op ons afvuren. Wij kijken altijd uit naar deze dagen om onze huurders alvast te ontmoeten en in alle rust alles na te lopen. Zo begint de voorpret, krijg je er gelijk een gevoel bij en kijk je nog meer uit naar de dag van vertrek. Begin maart sturen we een mail naar onze huurders met een uitnodiging.

Wij, Ineke en Christa, hebben er zin in!

Bekijk inventaris

Campergenot in het kort

Huur een camper bij ons in Zeeland, met vele opties en extra's!

Wanneer u besluit een camper te huren bij Campergenot in Zeeland, profiteert u van vele opties en extra’s. Zo kunnen wij bedlinnen, badlinnen en keukenlinnen leveren. Gaat u op pad met de kleine? Dan kunt u bij ons een compact pop-up reisbedje en tentje voor in de camper huren.

Ook rijdt u met elke camper een aantal vrije kilometers, namelijk 1500 kilometer voor elke week dat u een kampeerwagen bij ons in Zeeland huurt. Voor elke extra kilometers betaalt u slechts € 0,20 extra.

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in de campers, zo kunnen wij deze altijd schoon en fris aan onze nieuwe huurders overdragen.

De waarborgsom van € 1.000,- voor de huur van onze campers wordt verrekend in de 2e factuur. Daarom bedraagt het eigen risico van de allriskverzekering ook slechts € 1.000,-.

Service voor én na uw campervakantie

De buitenzijde van elke camper wordt na de huur door ons gewassen op ons eigen terrein in ‘s-Heer Abtskerke in Zeeland. Het interieur van de camper dient bij retournering in Zeeland bezemschoon afgeleverd te worden. Campergenot zorgt dat de camper weer op en top schoon en nagekeken is voor de volgende huurder, daar wordt 65 euro voor in rekening gebracht. Tijdens uw vakantie parkeert u als huurder uw auto gratis op ons terrein.

Korting

Boek 3 aaneengesloten weken en ontvang 100 euro korting op de derde week! Tijdens de schoolvakantie in de zomer ontvangt u een korting van 50 euro.

Onze campers zijn Allrisk verzekerd

Doordat onze campers Allrisk verzekerd zijn kunt u met een gerust gevoel op vakantie! De campers zijn verzekerd tegen schade (eigen risico: 1.000) en voorzien van pechhulp. Mochten er zich onverwachte situaties voordoen dan is het fijn als het goed geregeld is.

Reisverzekering en/of annuleringsverzekering

Voor een reisverzekering en/of annuleringsverzekering verwijzen wij u graag door naar uw eigen verzekeringsmaatschappij. Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij voor een advies op maat.