Camper huren Zeeland

Huur jouw camper bij Campergenot in Zeeland! Start jouw campervakantie vanaf onze verhuurlocatie in Zeeland, ’s Heer Abtskerke in één van onze schone en compleet uitgeruste campers. Wij, Christa en Ineke, staan voor luxe campers, duidelijkheid en een goede service. Ook zijn de grote, 4-persoonscampers volledig verzekerd en voorzien van pechhulp, zo ga je zonder zorgen onderweg. Wij houden van direct contact en persoonlijke service. Voor het huren van een camper in Zeeland ben je bij Campergenot aan het juiste adres!

Over onze campers

Luxe uitgevoerde 4-persoons Elnagh T-Loft 582
Luxe uitgevoerde 5-persoons Elnagh T-Loft 530
Gezellige instructiedag (kosteloos)
Rook- en huisdiervrij
Uitgebreide inventaris
Gegarandeerd een schone camper
1.500 vrije kilometers per gehuurde week
Vaste korting bij huurperiode van drie weken of langer
Reserveren
Slaapplaatsen: 5
Zitplaatsen: 5
Afmetingen: L7.41 x B2.35 x H2.95m
Uitvoering: Fiat Ducato X250
Rijklaar gewicht: 3083 kg
Laadvermogen: 417 kg
Totaal toegelaten gewicht: 3500 kg
Airco cabine: Ja
Cruise Control: Ja
Airbags: Ja
Bekijk inventaris
Bedlinnen € 10,00 p.p.
Badlinnen € 7,50 p.p.
Keukenlinnen € 5,00
Pop-up reisbedje € 5,00
Vrije kilometers 1500 km
Extra kilometers € 0,20 per km
Schoonmaak € 65,00 *
Waarborgsom € 1000,00
Eigen Risico € 1000,00

* Verplichte kosten

camper huren zeeland

Bekijk de beschikbaarheid

Vanaf € 879,00 per week

Bekijk de kalender

Reserveer direct één van onze campers

Bekijk de kalender

Reserveer direct één van onze campers

Voorpret bij Campergenot

Kom je ook naar onze gezellige instructiedagen?

In maart/april zet Campergenot haar camperdeuren open! Onder het genot van een bakje thee of koffie word je wegwijs gemaakt in onze mooie campers.

Van begin tot eind wordt alles haarfijn uitgelegd en natuurlijk kun je alle vragen op ons stellen. Wij kijken uit naar deze dagen om onze huurders alvast te ontmoeten en in alle rust alles na te lopen. Zo begint de voorpret en krijg je direct gevoel bij onze campers. Begin maart sturen we een mail naar onze huurders met een uitnodiging.

Wij, Ineke en Christa, hebben er zin in!

Bekijk inventaris
camper zeeland huren

Campergenot in het kort

camper huren in zeeland

Camper huren vanuit Zeeland

Voor iedereen die een camper wil huren in Zeeland zijn we in de buurt. Onze verhuurlocatie in ’s Heer Abtskerke heeft een centrale ligging in Zeeland. Vanaf de A58 zijn we makkelijk te bereiken vanuit Goes en Krabbendijke. Vanuit Walcheren ben je via Middelburg binnen een half uur op locatie. Ook voor klanten uit Tholen, Zierikzee en Terneuzen zijn we ‘om de hoek’. Voor het huren van een camper in Zeeland hoef je dus de provincie niet uit!

Huur een camper bij ons in Zeeland, met vele opties en extra's!

Wanneer je besluit een camper te huren bij Campergenot in Zeeland, profiteer je van vele opties en extra’s. Zo kunnen wij bedlinnen, badlinnen en keukenlinnen leveren. Ga je op pad met de kleine? Dan kun je bij ons een compact pop-up reisbedje en tentje voor in de camper huren.

Ook rij je met elke camper een aantal vrije kilometers, namelijk 1500 kilometer voor elke week dat je een kampeerwagen bij ons in Zeeland huurt. Voor elke extra kilometer betaal je slechts € 0,20 extra.

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in de campers, zo kunnen we deze altijd schoon en fris aan onze nieuwe huurders overdragen.

De waarborgsom van € 1.000,- voor de huur van onze campers wordt verrekend in de 2e factuur. Daarom bedraagt het eigen risico van de allriskverzekering ook slechts € 1.000,-.

camperverhuur zeeland

Service voor én na jouw campervakantie

De buitenzijde van elke camper wordt na de huur door ons gewassen op ons eigen terrein in ‘s-Heer Abtskerke in Zeeland. Het interieur van de camper dient bij retournering in Zeeland bezemschoon afgeleverd te worden. Campergenot zorgt dat de camper weer op-en-top schoon en nagekeken is voor de volgende huurder, deze kosten worden in rekening gebracht. Tijdens je vakantie parkeer je als huurder jouw auto gratis op ons terrein.

Korting

Boek 3 aaneengesloten weken en ontvang 100 euro korting op de derde week! Tijdens de schoolvakantie in de zomer ontvang je een korting van 50 euro als je 3 aaneengesloten weken boekt.

Onze campers zijn Allrisk verzekerd

Doordat onze campers Allrisk verzekerd zijn kun je met een gerust gevoel op vakantie! De campers zijn verzekerd tegen schade (eigen risico: € 1.000,-) en voorzien van pechhulp. Mochten er zich onverwachte situaties voordoen dan is het fijn als het goed geregeld is.

Reisverzekering en/of annuleringsverzekering

Voor een reisverzekering en/of annuleringsverzekering verwijzen wij je graag door naar jouw eigen verzekeringsmaatschappij. Neem contact op met jouw verzekeringsmaatschappij voor een advies op maat.