camper huren 5 personen

Huren

Huur jouw ruime 5-persoonscamper in Zeeland!

Campergenot is de locatie om een ruime 5-persoonscamper te huren in Zeeland. Onze Elnagh T-Loft 530 half integraal campers garanderen een comfortabele reis. De ruim ingerichte campers beschikken over vier bedden en een zitplaats die om te bouwen is tot een vijfde bed. Zo kan het gehele gezin mee op vakantie! Met het huren van een 5-persoonscamper weet je zeker dat je genoeg ruimte hebt voor jezelf en je reisgenoten. Kies voor Campergenot om jouw campervakantie vanuit Zeeland te starten!

Reserveer je camper online of maak een afspraak

Wil je een camper huren bij Campergenot in Zeeland?
Reserveer dan direct online

Reserveren

Of neem contact met ons op door te bellen naar

+31 (0)6 23 10 54 65
5 persoonscamper huren

Onze ruime, all-in 5-persoonscamper huren in Zeeland

Als je een 5-persoonscamper huurt, ga je met een volledige inventaris op pad! Zo hoef je dus zelf geen kampeerspullen mee te nemen. We hebben zelfs aan de barbecue gedacht! Campergenot staat voor duidelijke afspraken, eerlijke prijzen en een persoonlijke service. Of je nu naar het binnen- of buitenland gaat, met Campergenot ga je met een gerust hart op reis met de beste voorwaarden en dekking!

Bekijk de inventarislijst
Uitgebreide uitrusting
Automatische transmissie
Ruime garage
Uitgevoerd met achteruitrijcamera

Maak vandaag nog een afspraak of reservering

Voor wie graag op reis gaat met een ruime, luxe uitgeruste 5-persoonscamper, hoeft niet verder te zoeken dan Campergenot in ‘s-Heer Abtskerke. Onze campers zijn namelijk dé campers voor jou. Vragen? Op zoek naar meer informatie? Of wil je een reservering maken? Bel met ons op (06) 23 10 54 65. Wij laten jouw droomvakantie graag uitkomen!

Reserveren
camper 4 personen huren

Op reis!

Ben je klaar om op avontuur te gaan?