Huren

Een ideale 4-persoons camper of 5-persoons camper te huur in Zeeland

Voor een 4-persoons camper of 5-persoons camper die te huur staat zijn wij uw locatie in Zeeland. Campergenot biedt de prachtige Elnagh T-Loft 530 half integraal aan voor uw campervakantie. Deze camper is volledig voorzien van alle gemakken, zodat u comfortabel op reis kunt. De T-Loft 530 camper die bij ons in Zeeland te huur staat, overstijgt elke gebruikelijke 4-persoons camper of 5-persoons camper in capaciteit. Dit komt vanwege een zitplaats die naar een extra bed om te bouwen is. Zo kunt u met uw gehele gezin in alle ruimte op pad!

Een luxe, all-in 4-persoons camper of 5-persoons camper te huur in Zeeland

Of u nu liever in binnen- of buitenland vakantie viert, u komt er in alle rust met een van onze Elnagh T-Loft 530 halfintegraal campers. Wij bieden altijd een persoonlijke service, duidelijke afspraken en eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u altijd de beste voorwaarden, dekking en uitrusting heeft. Voor ultiem gemak op de vakantiebestemming zijn onze campers voorzien van een volledige inventaris. U hoeft dus zelf geen kampeerspullen mee te brengen. Wist u dat we zelfs standaard een barbecue voor u inpakken?

Maak vandaag nog een afspraak of reservering

Voor de huur van een prachtige 4-persoons camper of 5-persoons camper in Zeeland hoeft u niet verder te zoeken dan Campergenot in ‘s-Heer Abtskerke! Wij hebben namelijk de een luxe 5 persoons camper voor u in de verhuur staan. Voor meer informatie, het maken van een reservering, of voor overige vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar (06) 23 10 54 65. Graag laten wij uw droomvakantie uitkomen!

Reserveer uw camper online of maak een afspraak

Wilt u een camper huren bij Campergenot in Zeeland?
Reserveer dan direct online

Reserveren

Of neem contact met ons op door te bellen naar

+31 (0)6 23 10 54 65