camper voor 4 personen

Huren

Huur dé ideale 4-persoonscamper in Zeeland!

Wij zijn de locatie om jouw 4-persoons camper te huren in Zeeland. Campergenot biedt twee prachtige campers aan, voorzien van alle gemakken. Met onze Elnagh T-Loft 530 half integraal campers ga je comfortabel op reis. In onze 4-persoonscampers kunnen we een zitplaats ombouwen naar één extra bed. Zo kun je vanuit Zeeland met heel jouw gezin op vakantie! Kies voor Campergenot om zonder zorgen je campervakantie vanuit Zeeland te starten!

Reserveer je camper online of maak een afspraak

Wil je een camper huren bij Campergenot in Zeeland?
Reserveer dan direct online

Reserveren

Of neem contact met ons op door te bellen naar

+31 (0)6 23 10 54 65
4 persoonscamper

Onze luxe, all-in 4-persoonscamper huren in Zeeland

Of je nu liever in het binnen- of buitenland vakantie viert, je komt er in alle rust met één van onze halfintegraal campers. Wij bieden altijd een persoonlijke service, duidelijke afspraken en eerlijke prijzen. Zo weet je zeker dat je altijd de beste voorwaarden, dekking en uitrusting hebt. Voor ultiem gemak op de vakantiebestemming zijn onze campers voorzien van een volledige inventaris. Je hoeft dus zelf geen kampeerspullen mee te brengen. Wist je dat we zelfs standaard een barbecue voor je inpakken?

Uitgebreide uitrusting
Automatische transmissie
Ruime garage
Uitgevoerd met achteruitrijcamera

Maak vandaag nog een afspraak of reservering

Voor de huur van een prachtige 4-persoonscamper in Zeeland hoef je niet verder te zoeken dan Campergenot in ‘s-Heer Abtskerke! Wij hebben namelijk dé campers voor jou in de verhuur staan. Voor meer informatie, het maken van een reservering of voor overige vragen, neem je contact met ons op door te bellen naar (06) 23 10 54 65. Graag laten wij jouw droomvakantie uitkomen!

Reserveren
camper 4 personen

Op reis!

Ben je klaar om op avontuur te gaan?