Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Wilt u meer informatie of wilt u reserveren?

+31 (0)6 23 10 54 65
info@campergenot.nl
Reserveren
Herbert Vries
Herbert Vries
2022-10-09
Heerlijk weer 2 weken met de camper weggeweest.Een jaar geleden 1 week maar dat was te kort.Alles wat je nodig heb zit al in de camper dus alleen je kleren en eten en dan vertrekken.Je weet alles van de camper wat de dames leggen alles uit hoe het werkt en daarvoor een dikke pluim
Ton Ringersma
Ton Ringersma
2022-09-12
5 sterren zijn de dames achter Campergenot zeker waard. Voor het 4e jaar huren we tot volle tevredenheid een camper bij ze. Nu weer voor de rit van 3 weken langs de Jura, Noord Italië en via Oostenrijk en de Romantische strasse (Duitsland) terug. En als er al wat met de camper aan de hand is door ons eigen toedoen, blijven de dames vriendelijk en ondersteunend. Echt camper genot.
Mariella Gijzel
Mariella Gijzel
2022-07-07
We zijn net terug van een maand “Camperen” door Zuid Frankrijk. Voor ons de eerste keer met de camper. De uitleg vooraf was tip top in orde en bij vertrek een heerlijke cake en eitjes in de koelkast … super leuk 😋 We hebben echt genoten, er ontbrak niets in de camper. De elektrische fietsen passen perfect in de garage. De bedden liggen heerlijk, de camper rijd prima en de service is fantastisch! De eerste keer is ons heel goed bevallen en zal zeker niet laatste keer zijn. Ineke en Christa bedankt.
Kees Smallegange
Kees Smallegange
2022-06-08
Gewoon helemaal dik in orde zonder op- of aanmerkingen. Wat wij ook erg hebben gewaardeerd is dat er bij het terugbrengen van de camper ruim de tijd was om, onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers, gezellig na te kletsen over de reis en de camper.
Harmjan van Vliet
Harmjan van Vliet
2021-11-13
5-sterren omdat campergenot dit waard is Alles is super geregeld van begin tot het einde Campers zijn helemaal top met alles erop en eraan Contact verliep precies hoe het hoort We hebben genoten van onze campertocht De naam zegt het al en is ook niet voor niks campergenot!!! Een dikke aanrader om daar te huren
L Addink
L Addink
2021-11-11
Eind oktober zijn we voor het eerst op stap geweest met een camper en hebben er zeker geen spijt dat we die bij campergenot gehuurd hebben. De vrijwel nieuwe camper was perfect. Alles er op en eraan, goede bedden en heel schoon. De elektrische fietsen pasten goed in de berging. De verwarming was ruim voldoende om er ook in herfst mee op stap te kunnen. Vooraf hebben we goede uitleg gehad en als we tijdens de vakantie een vraag hadden kregen we snel een reactie. Het is zeker voor herhaling vatbaar.
Carin Jonkers
Carin Jonkers
2021-11-10
In de herfstvakantie met een camper van Campergenot naar Frankrijk geweest. Dat is een heel campervriendlijk land en we hebben het heerlijk gehad. De camper is heel aangenaam en ruim, als het wat fris wordt is het met het kacheltje zo heerlijk warm. Alles is goed geregeld, ook met verzekering enzo zodat je je heel veilig en zeker voelt. We kregen van Ineke en Christa heerlijke scharreleitjes en een tulbandje mee! Aanrader! Kees en Carin, Wilhelminadorp
marco kloet
marco kloet
2021-10-19
Heerlijk genoten met deze perfecte camper. Je kunt makkelijk 4 mountainbikes meenemen. En op modderige ondergrond kom je er ook goed mee weg. Verder een zeer complete inboedel en een uitstekende service. Een echte aanrader!
Carsten Schipper
Carsten Schipper
2021-10-10
We zijn 2 weken met deze mooie camper weg geweest. Van 24 september t/m 8 Oktober 2021 Onze reis ging door Frankrijk. De Camper reed geweldig. Fijn zo'n start-stop motor. Het 2 persoonsbed is lekker ruim. Je hebt alles wat je nodig hebt bij je in de camper. Hij wordt compleet met inventaris afgeleverd. Voor ons was het de eerste keer camperen maar zeker niet de laatste keer. We hebben genoten! Het contact met Ineke en Christa was erg prettig.
herbert de vries
herbert de vries
2021-10-08
We zijn heel blij geweest om hier een camper te huren ff je kleren en slaapspulletjes erin en de rest is allemaal aanwezig we hebben veel genoten heel ff probleem gehad met elektrisch maar 1 telefoontje en alles deed het weer.Jammer dat het maar een weekje was .Waarschijnlijk volgende keer 2 weken genieten